Απαντήσεις Στις Πιο Γνωστές Δικαιολογίες Για Την Κρεοφαγία

Γιατί Η Κρεοφαγία Είναι Κάτι Παραπάνω Από Παραβίαση Των Δικαιωμάτων Των Ζώων.
Τις έχουμε όλοι ακούσει – είναι οι δικαιολογίες που δίνουν οι άνθρωποι για να εξακολουθήσουν να καταναλώνουν ζωικά προϊόντα ενώ έχουν αφθονία φυτικών τροφών για να επιλέξουν.
Εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες για την κατανάλωση ζώων που ακούν οι vegans από όσους έρχονται αντιμέτωποι με τα στοιχεία της κτηνοτροφίας και την ευκαιρία να κάνουν επιλογές πιο συμπονετικές.Κάθε αντίρρηση ακολουθείται από απάντηση με επιχειρήματα, που συμπεριλαμβάνουν και υποστηρικτικούς συνδέσμους.

 

Copyright © 2014-2016 Vegan for life Greece® All Rights Reserved.
Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση,  «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την  προηγούμενη συναίνεση της Vegan for life Greece.
Eπιτρέπεται η αναδημοσίευση υλικού για λόγους προβολής γεγονότων και δραστηριοτήτων της VFLG, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή και δε θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δεν θα τροποποιούνται, αλλοιώνονται ή διαγράφονται εμπορικά σήματα.
Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος ιστότοπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον ιστότοπο της VFLG.