7 Τρόποι Που Οι Vegans Σώζουν Τον Πλανήτη

1. Προστατεύοντας Τα Ποτάμια Μας
3a266-alpin-river-1600-1200-5589

Επειδή τα ζώα είναι τόσο συνωστισμένα στις σημερινές βιομηχανικές φάρμες, παράγουν περισσότερα περιττώματα από όσα μπορούν να απορροφηθούν από τη γη σα λίπασμα.Η απορροή από αυτές τις εγκαταστάσεις συχνά διαρρέει στα κοντινά ποτάμια και ρυάκια.

 δφγ
2. Διακόπτοντας Την Καταστροφή Κατοικιών
811e9-white_tiger_in_water
Σύμφωνα με το Κέντρο Βιοποικιλότητας, η μείωση της κατανάλωσης κρέατος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σωθούν τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση.
 σδφ
3. Εξοικονομώντας Νερό
d6bae-water-tap_2189544b
Η κτηνοτροφία χρησιμοποιεί το τεράστιο ποσοστό του 56% του νερού στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα χάμπουργκερ απαιτεί 2500 λίτρα (660 γαλόνια) νερού για να παραχθεί – αντίστοιχη ποσότητα για 2 μήνες μπάνιων.
 ασδ
4. Προλαμβάνοντας Την Αποψίλωση Των Δασών
25b84-amazon-deforestation
 
Η κτηνοτροφία είναι υπαίτια για περίπου το 91% της καταστροφής του Αμαζονίου, σύμφωνα με τη World Bank.
 ασδ
5. Σώζοντας Τους Ωκεανούς
79b0b-0-922318001352721436_taknaz_ir

 Κατά τη θέση μας, κάθε ψάρεμα είναι υπεραλίευση. Ωστόσο, μια απογραφή της θαλάσσιας ζωής που ολοκληρώθηκε το 2010 υπολόγιζε ότι πάνω από το90% των μεγάλων ψαριών εξαφανίστηκαν από τους ωκεανούς,πρωταρχικά εξαιτίας της υπεραλίευσης.

 ασδ
6. Προστατεύοντας Την Άγρια Ζωή
c7ef4-bears1
 Χιλιάδες άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αρκούδων, των κογιότ και των αλεπούδων, θανατώνονται γιατί αντιμετωπίζονται ως απειλή για την κτηνοτροφική βιομηχανία.
 ασδ
7. Νικώντας Την Κλιματική Αλλαγή
ed885-icmzs
 
Η κλιματική αλλαγή είναι εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απειλούν την ύπαρξή μας στον πλανήτη. Κόβοντας το κρέας και άλλα ζωικά προϊόντα, ο καθένας μπορεί να μειώσει σημαντικά το οικολογικό του αποτύπωμα σε άνθρακα.
Ξεκάθαρα, βγάζοντας το κρέας έξω από το πιάτο μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τον πλανήτη. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υιοθέτηση μιας βιώσιμης vegan διατροφής, πατήστε εδώ.
Μεταφρασμένο άρθρο από Choose Vegan
Copyright © 2014-2016 Vegan for life Greece® All Rights Reserved.
Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση,  «μεταφόρτωση» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την  προηγούμενη συναίνεση της Vegan for life Greece.
Eπιτρέπεται η αναδημοσίευση υλικού για λόγους προβολής γεγονότων και δραστηριοτήτων της VFLG, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή και δε θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δεν θα τροποποιούνται, αλλοιώνονται ή διαγράφονται εμπορικά σήματα.
Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος ιστότοπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον ιστότοπο της VFLG.
γηξ
Advertisements